Henger alakú asztali biokandalló

Henger alakú asztali biokandalló
További képek: 
Henger alakú asztali biokandalló
15 900 Ft

Raktáron, azonnal szállítható!

12:00 -ig leadott rendeléseket másnap (munkanap) kiszállítjuk!

Személyes átvétel: Biatorbágy, Petőfi utca 64, Nyitva tartás: hétköznap 08:00 - 18:00 óráig. A személyes átvételhez is szükséges a webáruházban, vagy telefonon leadott rendelés.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 990 Ft + 250 Ft utánvét díj

GLS CsomagPont átvétel: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 760 Ft + 190 Ft utánvét díj

Termékeink megtekinthetőek biatorbágyi üzletünkben!

Leírás

A lángok vibrálása romantikus hangulatot kelt mindenkiben. Lecsendesíti az elmét, ahogy nézzük a játékos tűznyelvek táncát. Ennek a biokandallónak nem kell nagy hely a lakásban, bárhol elfér. Tehetjük a nappaliba, a fürdőbe, vagy a hálószobába, akárhol képes megnyugtatni minket bájos fényével. A kandalló három részből áll. A tartórész egy üveghenger, mely lehetőséget nyújt arra, hogy bármelyik oldalról betekintést nyerhessünk a fényjátékba. Ennek átmérője mindössze 200mm. Ebben találhatók dekoratív övek, amelyek fantasztikus hangulatot kölcsönöznek a kandallónak. Középen van az égő, ami rozsdamentes acélból készült. Ebbe 80 ml bioetanol fér, ami kb. 80 percen át tündöklő lángot jelent.

A bioetanol égése során nem keletkezik semmilyen maradék anyag. Teljesen füst-, hamu- és korommentes. Használata nagyon egyszerű, megjelenése pedig lenyűgöző!